Daisypath Wedding tickers

miercuri, 9 iunie 2010

Iubita mea (I wish...)


Zapacita si obosita dupa orele de munca asteptam cateva fete pentru a mergem la un suc. Ma coceam la soare cand te-am vazut rezemant poarta. Imbracata in negru, cu ochelari de soare si cu parul rasfirat pe spate. Mi-ai zambit chemandu-ma la tine. Ca in transa m-am apropiat si-am deschis bratele. Mi-ai prins mijlocul si apasandu-mi sanii tai uriasi pe piept m-ai strans cu putere. Curtea era plina de oameni si ma simteam un pic stanjenita. Mi-am agatat mainile in jurul capului tau frumos si-am bagat nasul in parul ce-ti mirosea a menta. Brusc mi-ai dat drumul, insa mi s-a agatat cercelul in pletele tale. M-ai eliberat si ma priveai facandu-ma sa ma-nrosesc. Ziceai ceva, dar eu iti analizam machiajul fumuriu de sub ochi. Te plac mult si ma doare ca nu esti a mea. O blonda slaba si stramba iti striga numele. Isi afiseaza dintii neregulati intr-un zambet fad. Te-a prins de mana si te tragea greoi dupa ea. Frumoasa mea bruneta se indeparta cu pasi marunti. Strig dupa ea ca o astept la mine, oricand... Nu cred ca m-a auzit.


Ma intorc spre usa imobilului, imi astept fetele. Ma doare sufletul. Intru caci aici e racoare, ma rezem de un scaun si-mi las capul pe pervazul inundat de soare. Simt ca-mi fierbe creierul. Inchid ochii, sunt tare obosita. Un deget mic si fin imi atinge buzele. Intredeschid ochii si zaresc parul brunetei mele. Ma prefac ca dorm. Imi mangaie parul cu cealalta manuta si-mi impinge degetul ce-i mirosea a portocala adanc in gura, tot. Sigur camerele de supraveghere sunt pe noi. Ma ridic, fetele cu care trebuia sa beau un suc intarzie. Blonda sta afara si ne priveste uracios. Stiu ca-i place joaca insa acum ma expune, trebuie sa fac ceva. O iau in brate ca intre fete si-i zic ca trebuie sa plec. Imi strange mijlocul zmuncindu-ma si sufocandu-ma cu pieptul ei. Ard toata. Vin fetele mele si merg sa-mi beau sucul. Imi doresc atat de mult s-o am...

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu lipseste cineva (2)?

Anka`s Demons spunea...

@ anonim(2) Te sfatuiesc nici sa nu visezi. Chestiile astea intre fete (ca noi, poate alt gen merge) pot deveni extrem de periculoase. Uite, eu deja am de suferit, am fost vazute.