Daisypath Wedding tickers

sâmbătă, 5 iunie 2010

Make the Yuletide Gay

De ceva vreme... bine, de mai multa vreme am o adevarata fixatie pentru relatiile homosexuale. Am auzit despre filmul asta "Make the Yuletide Gay". L-am gasit intr-un sfarsit si astazi l-am urmarit cu sufletul la gura. M-am aprins rau de tot.

5 comentarii:

Stefan spunea...

nu-mi plac homosexalii, dar imi place sa fiu lesbian

Movi - 4Botosani spunea...

@Kaos Moon: ca nu iti plac e una nici nu trebuie sa iti placa toata lumea. Dupa mine fiecare e liber sa face ce doreste ar fi un nonsens sa ca unii oameni sa se minta ei singuri doarpentru ca ceilalti li se pare unele chestii anormale. De fapt ce anume definim noi ca normal nu inseaman ca tre sa fie valabil pentru restul. Eu unul nu am nici o problema cu minoritatile de orice fel, atat timp cat pe mine nu ma afecteaza nu au decat sa faca ce poftesc. Consider ca am depasit de mult acea perioada cand se ardeau vrajitoarele pe rug sau tto felul de tampenii doar pentru ca era considerat anumite lucruri ca fiind normale si altele nu. Nu imi plac astfel de manipulari si astfel de sisteme care te obliga sa fii ceea ce nu esti.

@Anka`s Demons: pana la urma nu cred ca te-ai aprins asa de tare ca nu prea se vede urma de fum pe aci ;)

Anka`s Demons spunea...

@ Movi - 4Botosani Zau daca n-a ramas doar fumul.

Stefan spunea...

@Movi-4Botosani - frate, ai scris mult, prost si pe langa; citeste in pula mea mai bine si incearca sa mananci ceva laxative, te vad cam constipat

Movi - 4Botosani spunea...

@Kaos Moon: se pare ca poza din profilul tau se potriveste de minune ;)
hai nu mai fi asa nervos ca nu iti face bine... noroc sa ai! ;)