Daisypath Wedding tickers

joi, 1 iulie 2010

Cum se obtine orgasmul mental ?


Cu ajutorul mintii. Oricum o femeie are orgasm in proportie de 90% cu ajutorul mintii. Eu vreau sa vorbesc de orgasmul mental. Da, femeile pot avea orgasm doar cu puterea gandului, fara nici o atingere.
Pentru unele femei concentrarea asupra stimulilor ce le excită mental este atât de puternică, încât devine suficientă. Şi aici există diferenţe între femei. Unora le este mai uşor să atingă orgasmul cu cât se concentrează mai tare asupra unor fantezii sexuale, în timp ce altele mizează pe respiraţie adâncă şi relaxarea în găsirea plăcerii extreme.


Eu? Doar ma relaxez si ma transpun in fanteziile preferate. Placerea e net superioara orgasmului normal si dureaza mult mai mult.

5 comentarii:

Movi spunea...

Adevarat ce spui aci ... gandeste nitel cum ar fi daca aceste 2 stari s-au acumula impreuna... ar fi aproape perfectiunea de fiecare data.
Tocmai de asta nu e deajuns doar o atractie fizica fara una cu mintea... un lucru pe care se pare ca foarte putini din ziua de astazi realizeaza.
Nu degeaba este expresia "trup si suflet" ...
Si cei mai multi dintre noi pierdem enorm ca ne multumim doar de dragul de a nu fi singuri cu doar cu una din aceste 2 "stari". A face un compromis doar de dragul singuratatii sau de gura lumii nu ne face decat sa traim in propria iluzie si sa pierdem sansa sa avem parte de acel strop unic care nu are termeni de comparatie cu restul.

Anka`s Demons spunea...

@ Movi E clar ca nu le poti avea pe toate, asa ca suntem constransi sa facem compromisuri. Eu nu ma plang de nimic, sunt cea mai norocoasa femeie din lume.

Anonim spunea...

oare stie cineva mai bine ca mine (2)?

Anka`s Demons spunea...

@Anonim2 Da, eu :).

Anonim spunea...

anka's demons: placerile si gandurile tale sunt citite si implementate in sentimentele ce le depun alaturi de pasiune atunci cand ....

Da eu: mereu la indemana ta (2)

MiAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU