miercuri, 11 august 2010

Alergari

Ma chinui sa-mi recapat "forma" sau mai degraba sa-mi recapat rezistenta. Tigarile, sedentarismul m-au transformat intr-un adevarat "soricel de calculator" desi nu cred ca exista expresia asta. Am inceput de luni ca tot omul ce se vrea normal. L-am pacalit pe fratele meu sa ma insoteasca si am reusit sa fac primul kilometru de alergare. Plamanii mei faceau spume si dadeau sa-mi iasa afara din piept, insa contrar asteptarilor, dupa ce am facut un dus acasa m-am simtit mai plina de viata ca niciodata. A doua zi n-am reusit sa pacalesc pe nimeni sa vina cu mine asa ca m-am dus singura. Am respirat corect, am facut pasi marunti si am reusit sa alerg 1 km si jumatate. "E bun", zic eu. Astazi am plecat cu gandul sa alerg 2 km si iata-ma acasa dupa un dus minunat. Sunt atat de vie! Maine trebuie sa parcurg 2km si jumatate. Sunt tare curioasa pana unde pot sa ajung.
Singura mea temere este sa nu patesc ca si anul trecut cand, desi am ajuns la al patrulea kilometru pe zi, m-au lasat genunchii si nu am mai putut continua. Daca ajung la 3 km pe zi nu mai ridic stafeta ci schimb locatia, am auzit ca pe iarba este cel mai bine.

3 comentarii:

Anonim spunea...

te insotesc eu (2) Te tine?

Anonim spunea...

confirm ! :P cel mai bine e pe iarba. ... dar ce ? ;))
succes in demersul tau ...eu mereu am zis ca ai fundul tot mai mare (dar tot mai bun) :P. 3

Madalin spunea...

Buna,eu sunt Madalin,imi place siteul tau,articolele si fotografiile publicate sunt bune,in general imi place sa vizitez siteuri si bloguri ca sa vad cum gindesc si ce opinii au alte persoane,eu sunt din Nehoiu ,Nehoiu e un frumos orasel din Judetul Buzau, Daca vrei intra aici si vei gasi un blog cu recopilari de Asasini in serie,e foarte incitant ,chiar daca e in alta limba are traductor incorporat.Daca vrei sa iti promovezi blogul,inscriel in acest Directorio web SEO , este un director web gratuit,oricum vreau sa iti recomand un blog interesant si un forum gratuit unde,la fel,iti poti prezenta blogul si in general poate fi o solutie buna pentru a primi vizitatori. Salutari din Madrid