Daisypath Wedding tickers

sâmbătă, 13 decembrie 2008

N-am ce face...

Ei bine... sau nu-i bine... hmmm, ba merge...
Unghiile mi se exfoliaza, parul imi cade, pielea insasi isi ia zborul, asa ca inca sunt vie. O simt ! Plec intr-o expeditie, plec sa-l vad. Si ce daca arat ca naiba? Si ce daca am verigheta? Eh, e ceva, dar nu vad ceva ce m-ar opri.

Bine ca bat campii, asta ma face sa ma simt bine.

Continui cu grasimea ce sta sa cada peste pantalonul prea stramt pentru fundul meu mare (curul, ar zice cineva), macar decolteul ma poarta tantos pintre metereze. Urmeaza buza un pic crapata de la sarutul prea apasat de care am avut parte azi...

Aha, mi-am rupt ciorapul... cu maiestrie, ca doar ma uitam dupa un mascul de vreo 60 de ani. Ce vrei? M-am emotionat, e un om pe care-l stiu de 5 ani si abia azi l-am descoperit... Si am discutat cu el, a fost atat de profund, m-am asezat dupa aceea intr-o banca si reeditam vorbele mele. Am fost buna :P:P:P Mda... m-am certat cu blonda iara, mi-a iesit pasenta cu lucrarea de deziderat... si am reusit sa fac dragoste asa cum mi-am imaginat dimineata.

O zi implinita. Am frecat wc-ul bine... Ah, asta nu trebuia sa zic. Ba cum sa nu? Care se pisa in casa mea trebuie sa vada ce buna sunt, nu?

Bine... am ras cu prietenul meu de ma durea burta, l-am facut "bou" si el a acceptat ca poate fi orice. Chiar poate ! Doar ca nu stiu cu cate persoane poate fi el atat de... intreg.

Hai ca ma duc sa-mi pup fratiorul si sa-l chinui un pic. Azi iubesc pe toata lumea, mai putin doi :).

M-am indragostit lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

doar tu ma completezi...si intreg sint doar linga tine...si stii si simti asta....
nu ma judeca aiurea, te rog !

Anonim spunea...

interesant..sa fii interesant, inseamna ceva, oare..oricum, veridica povestea..daca n-ai fi ,,femeie'' as spune ca te-ai gandit si ai creat-o..asa, este posibilo nici sa nu aiba importanta realitatea..cred, spun, credeai, credeam?..

Anonim spunea...

joaca mai departe cu prietenul tau...bou....
nu fugi !!!