Daisypath Wedding tickers

luni, 25 iulie 2011

Cadou

M-a sunat prezentandu-se drept cadou de la sotul meu. Incantata, zic eu. Spre seara l-a adus. Te tinea in dreapta lui in masina. O namila de om negru si barbos. El n-a mai coborat, insa cadoul meu s-a ridicat de pe scaunul masinii inaltandu-si capul la doi metri deasupra pamantului. Brunet cu ochii negri, cu barba aranjata intr-un cioc aspru frumos conturat, cu nasul cam mare ce-i drept si niste buze carnoase, tuns scurt si cu urechi simpatice ce-i incadrau frumos capul acela in care ochii ii straluceau de emotie. Masina a plecat in graba si-am ramas cu el la margine de strada bucurandu-mi privirea cu doi metri de barbat frumos, cu umeri imensi, c-o talie bine definita si cu un piept lucrat ce-i iesea in evidenta sub tricoul mulat. Am intins mana sa-l salut, dar mi-a prins umerii tragandu-ma spre el si sarutandu-mi obrajii. Avea o forta neobisnuita si totusi ma strangea cu grija. Mirosea a curat si a barbat, avea o piele maslinie spre neagra si maini aspre ce nu-mi mai dadeau drumul. Chimie. Vraja s-a declansat.
-Cine esti tu?
A dat sa-mi explice ceva balbait din care nu am inteles decat numele. Imi suna telefonul, vorbesc si aprind o tigara.
-Fumezi?
-Da.
-Ora 2?
-Bine.
Plec grabita lasandu-l acolo cu o fata nelamurita aproape proasta. Era tarziu, aveam ceva mai bun de facut, pe cineva drag de vazut.

In miez de noapte ma suna iar "cadoul" si imi da intalnire pentru a doua zi. Zic si eu ca da cu conditia sa ma gaseasca.

Ma trezesc pe la 11 din cauza telefonului. Cateva obligatii prin oras, cateva urgente veterinare, transporturi de medicamentoase si apoi am fost condusa (ca niciodata) la coafor. Nici nu intru bine ca telefonul coafezei suna iar ea zambeste ciudat si inchide. ma lasa sa astept, isi cauta treaba.

Namila de barbat apare tremurand in usa. Trece pe langa mine strangandu-mi in toata palma sa uriasa fundul. Aveam un ziar in mana si l-am apucat strans frangandu-mi si limba intre dinti sa nu injur. Imi ia ziarul si citeste in soapta titlul. Il strange sul si izbeste cu el peste fundul meu zambind timid. Ce situatie ciudata, coafeza unde e?
- Hai sa iesim, bolboroseste el si apucandu-mi bratul ma impinge spre iesire. Nu ma impotrivesc.

Ne indreptam spre scara unde locuiesc. Scoate cheile, cartela de la interfon, imi deschide usa apartamentului si intram fara sa ne descaltam. Am facut doi pasi in bucatarie cand am observat ca individul se tinea aproape de mine. Ii simteam mirosul pielii si m-am intors spre el. Ii luceau ochii in cap, doua lumini negre, demonice, atat de frumoase.. Ii ating barba care culmea era moale si placuta pentru degetele mele. Ma insfaca cu bratele-i lungi si tari lipindu-ma de pieptul lui. A inceput sa-mi bata inima salbatic iar el tremura necontrolat. Mi-am lasat capul moale peste el, m-a cuprins strans si-am stat asa minunte-n sir simtindu-ne si simtind lucruri minunate. Mi-am intins mainile pe dupa gatul lui, mi-a cuprins mijlocul si m-a lasat sa-mi bag nasul sub barbia lui respirand greu. Am inceput sa tremur, genunchii s-au inmuiat si m-am lasat grea rezemandu-ma de el. M-a strans si mai tare sustinandu-ma. I-am mangaiat parul, umerii uriasi, bratele-i puternice, i-am prins fata in palme si l-am privit atat de aproape.

Imi doream tare mult sa stiu ce gust are acest om ciocolatiu ce vibra odata cu mine. Ma uitam in ochii lui si vedeam cum teama il incerca. Buzele-i carnoase alcatuiau o gura frumoasa. I-am tras capul sa-l sarut, era atat de natural. Mi-am lipit usor buzele de ale lui ca apoi el sa le cuprinda pe ale mele, limba lui cautandu-si cale sa intre in gura mea. Era delicios, un gust placut ce te facea sa vrei tot mai mult. M-a strans puternic transformand sarutul intr-unul salbatic si hulpav. Imi trosnea inima si tremuram lasandu-ma in voia simturilor sia iuresului creat.

M-a rezemat de tocul usii indepartandu-se sa ma priveasca. Nu mai puteam sta in picioare, vibram din toata fiinta mea si-mi doream sa zic ceva si nu reuseam. M-am adunat si am facut un pas spre el izbindu-ma iarasi in bratele sale. M-a primit strangandu-ma, framantandu-ma si sarutandu-ma ca pentru ultima data. Primeam si dadeam tot, acolo pe hol, leganandu-ne si miscandu-ne in ritmuri alese.

I-am dislocat bratele de pe trupul meu, l-am mai sarutat o data si i-am deschis usa sa iasa cerandu-i cheile. S-a intristat, mi-a dat cheile si a iesit din casa cu spatele.

-O sa vii diseara, trebuie.
-O sa vin.
Am incuiat usa dupa el fugind la fereastra sa-l mai vad o data. Era atat de frumos.