Daisypath Wedding tickers

luni, 29 decembrie 2008

In Ajun de Craciun

Sunt in camera mea, doar a mea, parintii mi-au promis ca-mi vor face un loc al meu unde mereu imi voi dori sa vin, probabil au stiut cum sa ma cheme. E liniste si atata pace ca-mi pare ireal. Afara se aude usor vantul, stiu ca e ger, dar aici langa soba, sub bradul plin de atat de multe lumini, mi-e cald si mi-e bine.

Traiesc aceasta experienta cu entuziasm. am asteptat prea mult ca sa ajung aici. abia am terminat de povestit la gura sobei ca as lua-o de la capat. Elena, ingerasul nostru, m-a facut sa ma doare bratele, dar macar am dovedit-o. A obosit si ea , incat a adormit inainte de vreme. Noi am continuat sporovaiala si in lumina galbena din camera ochii parintilor mei luceau cum de multa vreme nu am mai vazut. Sunt fetita lor si asta ma face cu adevarat fericita.

Asta e adevarata dragoste, ceea ce-mi intareste unele idei expuse anterior pe cateva zeci de foi ce s-au trezit acoperite de cerneala. Mama, tata, va iubesc enorm.

2 comentarii:

Lucylle spunea...

La Mulţi Ani! Ştiu bucuria din priviri a părinţilor ori de câte ori revi după o oarecare perioadă. Şi orice am face vom rămâne mereu copilul lor chiar dacă noi la rândul nostru avem copii. Eu nu am copii dar când va veni momentul am să înţeleg şi mai bine anumite situaţii.

Punkaru lu peste " spunea...

hey sa ai un an binecuvnatat :)
diferito i got it :))