Daisypath Wedding tickers

duminică, 15 februarie 2009

Nimfomanie


Nimfomana = termen aplicat de fiecare bărbat oricărei femei căreia îi place mai mult sexul decât lui;

Usoara = termen aplicat oricărei femei care are aceeaşi morală sexuală ca a unui bărbat.


Suspectată de nimfomanie... o nimfomană?


Nimfomania este o boala psihică şi se manifestă prin dorinţa şi nevoia cronică de sex. O nimfomană nu va fi niciodata satisfacută pe deplin. Atinge foarte greAu orgasmul şi nu reuşeşte să se elibereze nicodată pe deplin de întreaga sa energie sexuală. Femeia nimfomană nu este o femeie cu o pofta sexuală extraordinar de mare. Ea este mai curand o femeie frigidă, vesnic nesatisfacută, care încearcă să-şi vindece această incapacitate prin creşterea continuă a raporturilor în cautarea neîntreruptă a unei placeri utopice. Ea este obsedată de schimbarea partenerilor sexuali cât mai des posibil pentru a obţine satisfacţia sexuală pe care nu reuşeşte niciodată să o dobandească.


Eşti o femeie căreia ii place sexul, nu înseamnă că depăşesti limitele normaluli. Îl aştepţi goală la uşa şi sari pe el? Eşti îndrăgostită ! Ceri zilnic şi nu ai liniste până nu obţii? Arăti cât îl iubeşti şi te simţi atrasă de el. Nu poţi să adormi până nu-l simţi? Eşti sănătoasă şi poţi.


Statisticile arată că un cuplu "sănătos" face dragoste în medie de 4 ori pe săptămână. Cât e 4, cât e 7? Nu înseamnă decât că vă iubiţi mult şi faceţi orice să vă mulţumiţi. Ah, ce inseamnă dacă o ţineţi aşa de câţiva ani? Că sunteţi unii dintre cei mai norocoşi oameni normali.


Sexul înseamna sănătate şi iubire materializată prin atracţie fizică. Eu sunt de părere că atata timp cât poti , nu te opri. Eu sigur n-o voi face. Fie ca o dată e din dragoste, a doua zi e poftă, apoi e de foame, după care e sport şi de la capăt... sexul e hrană pentru corp si atâta timp cât sotul/partenerul rezistă... nu trebuie slăbit din funcţii nici macar intr-o zi.


Iubiti-vă mult, iubiti-vă nimfomăneste :P

9 comentarii:

Lucylle spunea...

Foarte bine gândit. Acum câteva luni... bune vorbeam cu prietena mea despre nevoia de a te simţi satisfăcută şi fără să pici în etichetele uşoară sau nimfomană... Concluzia a fost... Greu să nu pici când nevoia de satisfacere e prea mare... Nu am picat încă etichetate de cei doi termeni... Ea o duce bine... Eu... abstinenţă... (doar din motivul că "nici unul nu e cum vreau eu, iar cel ce potoleşte dar şi înteţeşte focul... e cam departe de mine" şi mi-e bine.)

Anka`s Demons spunea...

Din pacate cunosc persoane ce impart cu usurinta aceste etichete si dat fiind faptul ca m-am trezit nimfomana peste noapte de la un tip ce nici nu ajunge in patul meu, m-a cam pus pe ganduri. Si usoara pot fi vazuta, fiindca important e cum ma vad eu. Iar acum ma vad extrem de indragostita. Sa ma casatoresc cu EL a fost cel mai bun lucru ce mi se putea intampla, chiar daca nu eram convinsa de asta pana nu demult.

Lucylle spunea...

Nu am fost catalogată eu nimfomană dar dacă nimfomanie se poate numi doar nevoie de a mă culca doar cu el şi numai cu el... da. Eu spun despre mine că sunt nimfomană... Am trăit şi eu clipe în care unul sau altul se lăudau că m-au avut în patul lor iar ei nu ştiu despre mine nici măcar faptul că am pe sânul drept o aluniţă mai mare decât ar trebui...
Iar el ştie de ea... A văzut-o încă de când maieul meu cu peronalitate s-a gândit să se dea la o parte pt ai arată lui aliniţa...
Eu duc o luptă cu mine... În a asculta ce-mi spune inima (că îl iubesc) şi ce-mi spune mintea (că mă răneşte)... Eu... încerc să găsesc calea de mijloc.... :) dar cad în extreme.

DoarATAT spunea...

Ei lasa , nu mai stau (primul coment. mi-a luat 15 min.).Acum Ana Maria Stefania(3 anisori pe 8 martie) trage de mine sa-i pun (cantecul)cu Bau Bau (nu mi-e frica de baubau !).
Va pup ! Iubiti-va !

bibi spunea...

leapsa pentru tine!
http://bibi-kid.blogspot.com/2009/02/leapsa-from-dale.html

p.s. o sa revin sa comentez.

Anonim spunea...

Mi-a plăcut postarea, îmi place blogul... Am să mai trec...

Anonim spunea...

inceputul e genial :D
dar incerca sa ii convingi si pe barbati de asta :))

ClaudelGFX spunea...

Nu mai citi reviste si wiki's ca multe din ele sunt scrise de virgini care nici macar nu-i stiu gustul dar pot visa liberi si fara complexe mai ales cand vine vorba de bani, si nu este doar o boala psihica, tocmai de aceea se intelege de la sine ca nu e de placere, stii vreo boala de placere? nu cred, e o NEVOIE, corpul tau are nevoie de anumite substante, cum e si cazul drogurilor, e o mare diferenta. Sa faci sex din placere nu inseamna sa fii "nimfo", cum si prostitutia e lafel, 90% din acele femei nu o fac din placere ci de nevoie, dar mai sunt si scapate care chiar daca au mai multi bani decat pot cheltui tot o fac.
Alta chestie, nu e doar placerea ci e vorba de substantele pe care organismul le produce in timpul actului sau dupa, si tocmai dupa ce corpul tau primeste una din ele te simti satula.

In legatura cu relatiile, stii vorba aia ".. mult strica" ? depinde de persoane si caracterul fiecaruia, unii se plictisesc ushor altii mai greu, si undeva in timp unul din parteneri or sa vrea ceva mai "fresh". Spre deosebire de barbati, femeile nu se "satura" doar cu actul in sine, mai e o chestie, 50% din persoanele care au orgasm foarte ushor si foarte des ajung Nimfo, i'll let ya sleep on, why?. :)

ClaudelGFX spunea...

asa cum nici Adam si Eva, nu au fost goniti din gradina doar pentru simplul fapt ca unul din ei a muscat dintr-un mar, a fost "marul" interzis "_" asa ca ne-am nascut dintr-o perversitate, o placere comuna
ps; cu cat e mai rar cu atat e mai dulce, asa sunt dulciurile de obicei :)