Daisypath Wedding tickers

duminică, 8 februarie 2009

Indragostita... chiar foarte indragostita


Stiai ca am examen a doua zi. Desi ne trezisem impreuna cand amiaza trecuse, am mai zabivit in pat ceva vreme. Imi era sete, si doar de asta te-ai ridicat. Ai intarziat sa vii inapoi si credeam ca ti-a fost deajuns sa ma iubesti o singura data. Ai reaparut cu apa si cafea proaspata. Aroma cea noua a impanzit camera si mi-a trezit simturile. Mi-ai dat sa beau cu mana ta si m-am inecat razand. Ai vrut sa ma ajuti sa ma imbrac si ne-am trezit iar goi in asternuturi.

Dupa-amiaza a trecut usor, fiindca tu erai la volanul masinii si ne-am dus sa vedem daca a rasarit iarba pe campuri. Soarele incalzea atat de placut, mirosul de pamant reavan ma facea sa plutesc, doar mana ta fierbinte pe obrazul meu ma mai facea sa ma simt om. Si totusi sarutarile tale m-au facut sa traiesc un moment divin.

Uitasem cum e sa ma amestec cu tine in multime, uitasem ca un banal si murdar bazar ma poate face sa rad atat. Nu ma mai pandi cand probez cate-o camasa, ai rabdare, sunt a ta oricum.

Bem o ciocolata calda caci se insereaza si parca e mai rece. Acest restaurant a fost terasa cand tu erai soldat. Inca traiesc amintirile cand tu fugeai din unitate macar jumatate de ora, doar sa ma tii de mana pe aceasta "terasa".

Ma conduci acasa, ma las.

S-a facut tarziu, e trecut de miezul noptii si iar te sun. Imi spui sa te astept si nu ma las prada somnului, fiindca tu trebuie sa vii. Simt ca nu mai ajungi, dar nu te presez. Astept cuminte si citesc mesajele de pe telefonul nostru cel vechi. Il pun inapoi la locul lui de cinste si-mi aranjez mai bine perna.

Se aude cheia in yala. Iti sar inainte si te imbratisez. Imi zambesti senin si-mi mangai parul. te ajut sa-ti dai haina jos si observ ca ai uitat sa lasi cheile deoparte. Si radem. Fumam o tigara si-mi povestesti de-ale tale. Ma strangi mereu in brate si-mi zici ca sunt fierbinte.

Ascunsi sub plapuma continuam harjoana. Mi-e atat de cald. Arunc plapuma si nasturele ce-mi tinea pijamaua inchisa sare. Stiu doar cum siroaie de ape curgeau pe mine si tu ma tineai atat de strans, incat in iuresul luptei am reusit doar sa te strig. Ne-a asfixiat placerea.

Din nou tu ai facut efortul de a aduce un prosop sa-mi stergi sudoarea. Atat de fericiti si obositi cadem in asternuturi. Nici nu ne mai trebuie sa fumam. Mana ta aluneca ca-n fiecare seara spre sanul meu stang si adormi.

Ma uit pe furis la ceas, e ora 5 si astazi am examen. Dorm.

3 comentarii:

bibi spunea...

atat de multa fericire,pare imposibil,dar te cred pe cuvant!

Anka`s Demons spunea...

Sunt cu adevarat cea mai fericita femeie de pe pamant !

corinutza spunea...

ce poveste frumoasa rar se mai intalneste atata fericire..