Daisypath Wedding tickers

joi, 5 martie 2009

E dulce gustul tau ... iubire


Atat de calm si dulce vii acasa stiind ca te astept in prag. Nu inchizi nici usa, nici sapca n-o mai scoti, ci te infrupti din gura mea insetat de atata dor. Tu-mi dai ce mi-am dorit mereu, ce-am cautat nebuna si nu indrazneam sa sper ca voi gasi. Tu imi dai iubire, imi mangai sufletul in orice clipa. Sa ma gandesc la tine peste zi e obicei si e placere, esti special, esti unic, esti sotul meu.


Tot raul din lumea mea te-a condus in adancul inimii mele. Nu ti-a pasat de nimic, ai luptat cu monstrii mei si ai invins. Tu esti printul meu din basme. Ma bucur asemenea unui copil cand vad cum zilnic iti stralucesc ochii in preajma mea si n-am sa las pe nimeni sa stanga flacara. E mai mult decat un vis, e realitatea noastra.


Ma tot intreb daca Ciaprazi avea dreptate. Eram la un curs de-al ei acum 6-7 ani, cand s-a uitat la mine si m-a intrebat daca stiu ca nici o intalnire nu e intamplatoare. De-o fi asa, accept din nou tot trecutul meu cenusiu, il accept privindu-ma ca o invingatoare. Si-am castigat mai mult decat un trofeu, mi-am castigat linistea, Mi-am recapatat viata fericita si iubitul meu dintotdeauna.


Cum sa va spun, cum sa va explic, nu pot. Stiu doar ca fiecare dintre voi poate gasi calea spre fericire, doar sa aiba curajul sa deschida ochii si sa aleaga ce e bun cu adevarat. Ceea ce ve-ti simti e inimaginabil, e ca un orgasm continuu, este ca apa proaspata intr-o mare de nisip.


Iubesc !

Un comentariu:

bibi spunea...

nici o intalnire nu este intamplatoare ?