Daisypath Wedding tickers

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Cat de verde esti?

Testati-va comportamentul eco

A fost odata ca niciodata, asa vom spune curand despre...

... florile de cires in zilele verzi de martie ...

... noptile scurte de vara racorite de ploi repezi ...

... frunzele ruginii purtate de vantul bland al toamnei ...

... zapada care ingreuneaza crengile copacilor ...



Vom astepta ca toate acestea sa devina povesti sau vom face ceva, oricat de putin,pentru ca sa mai avem parte de vara, iarna, toamna si primavara !?

Greenpeace există pentru că Pământul are nevoie de o voce. Are nevoie de soluţii. Are nevoie de o schimbare. Are nevoie de acţiune.
Greenpeace este o organizaţie internaţională independentă, prezentă în 41 de ţări din întreaga lume, care acţionează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea. Campaniile noastre urmăresc:

Ø Catalizarea unei revoluţii energetice în vederea combaterii inamicului numărul unu al planetei: schimbările climatice; Ø Protejarea oceanelor prin confruntarea pescuitului distructiv şi abuziv şi crearea unei reţele globale de rezervaţii marine;

Ø Protejarea pădurilor antice ale lumii şi a animalelor, plantelor şi oamenilor care depind de existenţa acestora;

Ø Promovarea păcii, prin abordarea cauzelor conflictelor şi solicitarea eliminării armelor nucleare;

Ø Promovarea unui viitor lipsit de substanţe toxice, bazat pe alternative sigure la substanţele chimice periculoase ce se regăsesc în produsele şi industria de astăzi;

Ø Promovarea agriculturii sustenabile prin respingerea organismelor modificate genetic, protejarea biodiversităţii şi încurajarea dezvoltării agriculturii responsabile.

Niciun comentariu: