Daisypath Wedding tickers

joi, 14 mai 2009

Cel mai tinar inventator din lume


la doar 9 ani, Bogdan Colpos a devenit, cu doua brevete, cel mai tinar inventator din lume - alaturi i-a stat permanent bunicul sau, Vasile Lupu, si el inventator apreciat - tocul pentru creta scolara, dispozitivul de stergere a tablei si pisoarul reglabil sint citeva dintre inventiile brevetate de Bogdan si medaliate cu aur - Bogdan are 10 medalii de aur, iar bunicul, doar 7 - Bogdan Colpos a obtinut si noua cupe si este decorat in grad de cavaler

Vasile Lupu si nepotul lui, Bogdan Colpos, au cistigat, impreuna, peste 50 de medalii, cupe si alte trofee si distinctii, pentru inventiile brevetate de ei si prezentate la diverse expozitii si saloane de inventica. Bunicul are o experienta mult mai mare, de inovator si inventator, dar nepotul a venit puternic din urma si, in doar citiva ani, aproape ca l-a intrecut.

Cei doi continua si acum activitatea de inventatori. Avind ca sursa de inspiratie natura, Vasile Lupu a studiat modul in care se deplaseaza omizile si a inventat, recent, un balansoar cu mers de omida, precum si pantofii cu mers de omida. Separat, Bogdan Colpos lucreaza la o noua inventie, care se afla in curs de inregistrare la OSIM.



Dispozitivul de sters tabla si tocul pentru creta, brevetate de Bogdan Colpos

Pantofii cu mers de omida, inventati de Vasile Lupu

Pisoarul reglabil inventat de Bogdan Colpos

Niciun comentariu: