Daisypath Wedding tickers

duminică, 17 mai 2009

Sambata noapte a plouat

O zi magnifica in care am avut parte de tot si toti, cu toate astea inca mai asteptam ceva. Ma si intreb cand ma voi multumi cu ce am si sa ma opresc din a mai cauta excesele (nu accesele :D ). Totul a inceput cu o licoare dimineata, cu cateva lupte aprige si delicioase peste zi, cu arome de adrenalina si circuituri in jurul lumii mele. Spre seara am pasit in afara curtii mele, in livada invecinata de unde mireasma unei noi licori ma ademenea de ceva vreme. Nu am opus rezistenta, fiindca doream sa ma imbat de fericire.

O banca rupta si veche mi-a oferit locul din care eu mi-am infruptat sufletul cu toate noutatile pacatoase. Nu stiu cum ai reusit sa pornesti clopoteii sa-mi cante, nici cum am ajuns sa ma balacesc in praful de pe jos. Ti-am zis ca se merita si te-ai trantit langa mine. Eram atat de murdari ca nu ne mai potriveam locului. Trantita pe spate imi curat ochii de pamant si privesc cerul. Picaturile de ploaie ne racoreau si ne curatau. Tot trupul imi tremura si m-ai prins de mana. Ne-am ridicat cu greu si clopoteii au inceput sa cante iara. 1,2,3... 1,2,3... 1,2,3... am inceput sa aud de pe buzele tale si mi-ai prins mijlocul. Sigur ca dansez si nici macar ploaia rece nu ma poate opri. 1,2,3... ametitor se ridica praful in jurul nostru. 1,2,3... se scurgea ploaia siroaie pe obrajii nostri infierbantati. A trecut de multa vreme miezul noptii si parca vraja e tot mai puternica.

Mi-s hainele ude si murdare, mi-e parul suvite impletite cu noroi, ti-s ochii de foc si ti-e frica. dansezi 1,2,3 cu mine si esti ca-n transa. Nu vreau sa-ti fie chiar atat de bine si c-o pecete te fac sa cazi. Acum te las, nu vreau sa ma vada soarele alaturi de tine. Cu bine ... 1,2,3... 1,2,3... 1,2,3...

Niciun comentariu: