Daisypath Wedding tickers

marți, 12 mai 2009

Spune-mi ce doresti II

1. Neata`, o zi frumoasa, zambeste pentru cei din jurul tau, sa fie si ei veseli.
2. Am deschis fereastra si un aer rece invadeaza camera. Dau sa ma duc la baie dar nu pot, ceva ma opreste. Ma uit pe geam. Te vad pe tine venind. Atunci stiu ce am de facut. Raman rapid in ... goala, ma indrept spre usa si te astept. As vrea sa-ti astup gura cu mana, sa te cuprind si sa te rasplatesc pe la ... in timp ce te simti ... in fata oglinzii. Dar nu stiu, si o primire complet ... cu ea in ... , tare de rupe, tot nu ar strica.
3. As vrea sa nu ne vorbim. Te vad intinsa doar in lenjerie. Trebuie doar sa taci. Ma uit la tine si-ti admir trupul. Ai mainile lasate si te uiti la mine. Capul ... e ... si e atat de ... incat simt ca se rupe. O ... un pic sub ochii tai. Taci si suspini.
4.Te dezbrac complet. Esti minunata in trupul tau. Iti vad ... . O iau in ... si ma joc cu ea. O ling ... din ea ca un disperat. Simt cum ... e fierbinte. Capul plecat. Te pun ... . Nu ai voie sa vorbesti. Te ... introducand ... cand in ..., cand in ... . Un geamat usor aud, semn ca vrei ... . Iti ... usor ... muscand din ea pofticios. Nu poti vorbi. Ai voie sa-mi spui doar ...-..., ...-... etc.
5. Te ... si te opresti semn ca ai gatul uscat. Nu vrei sa se termine, vrei sa te saturi. Te ... pe mine si iti iei din ... mea tare. Te ... si te ... . Te conduc usor. Te intorc cu ..., tot pe mine. Iti ... ... cu limba, apoi cobori pe ... , te joci la ... , apoi o ... la ... ta umeda. Te prind de ... caci esti cu .... Ai degetele in ... . Ma opresc, o surpriza se lipeste de trupul tau. Iti place.
6. Te ... cu ea. Vreau sa-ti fac ceva ce nu ai mai facut niciodata.
7. Fac dus, te astept in ... ... . Iti place cat e de ... . Nu vorbi. Nu pierzi nimic, doar iti hranesti ... .
8. Vreau sa simti cum tremur in ... ta. O ... in ... ta.
9. Trebuie doar sa faci si sa taci. Atat.
10. Ce ti-as da ... din ... . Cu ce sete ti-as ... ... . Vreau sa fiu ... tau.
11. Vreau sa te ... in ... cu ... .
12. Ai timp ... . Hai la ... .
13. Gandul te doboara, ... e uda si tu vii la ... . De ce sa pierzi o ... nebuna?
14. Ai cinci minute sa ajungi la ... meu ... . Ce ... e. Hai ... buna.
15. Te ... . Vrei?
16. Te-am pornit.
17. ... ... ! Te ... eu de nu ma recunosti. Da-mi o ... ... . Numai sa o ... . Atat. Sa mori ca ... nu dau. ...-..., da o ... ... .
18. Dai o ... ... ?
19. As taia in carne vie in ... ta. As lua o ... . Da-mi ... ... ... !
20 Daca nu ma ... bine te omor. Ai auzit?

Se pare ca de data asta te-am omorat eu pe tine :P. What`s next? I want more. Can you give me? Have you the ability to ... me?

Niciun comentariu: