Daisypath Wedding tickers

sâmbătă, 16 mai 2009

Ce gust are SPERMA ?


Inghitirea spermei si gustul ei este o problema, cum s-ar spune, "de gust" :) Fiecare dintre noi poate face ceva ce i se pare "placut" sau "normal" dar care i s-ar parea altcuiva "scarbos" sau "oribil" sau "de neacceptat" sau "da-o-ncolo". Aceasta include actul sexual oral in general si inghitirea spermei in special. Ceea ce trebuie sa reprezinte un motiv de retinere nu este gustul spermei, ci faptul ca in cazul existentei unei infectii cu transmitere sexuala inghitirea spermei creste probabilitatea transmiterii infectiei.

Fiecare cantitate de sperma ejaculata contine intre 5 - 7 calorii si intre 300 - 500 de milioane de spermatozoizi. In rest in lichidul seminal se mai gasesc fructoza, apa, acid ascorbic (vitamina C), acid citric, enzime, proteine, fosfataza, zinc, nimic ce ar putea sa o faca un bun inlocuitor al unui baton de ciocolata sau a unui ou.

Gustul spermei difera de la barbat la barbat, dar si de moment. Alimentatia (si bauturile fie alcoolice sau acide) joaca un rol important in gustul si mirosul spermei. De exemplu, la un barbat ce mananca multa carne si condimentat va transmite acest gust si spermei, care va fi mai acida. La vegetarieni, gustul va fi unul mai dulceag sau chiar fara gust. Consumul de apa joaca un rol foarte important in consistenta ei. Gustul spermei poate fi influentat de mirosul natural al zonei genitale, de parfumul folosit, de starea de spirit, de conceptiile despre sex, de experientele gustative avute pana atunci etc.

Urasti cand iti spune sa ii faci sex oral si sa termine asa. Uneori ai impresia ca te ia prin surprindere si te ineaca (zboara direct in gat). Te dezgusta numai cand te gandesti la ce gust are si ce consistenta, plus ca nu esti pregatita sa inghiti tot ce ti se serveste. Nici nu esti obligata. Cea mai mare insatisfactie pentru el este atunci cand o scoti din gura (sau sa te opresti) chiar in punctul in care sta sa ajunga la orgasm. Este ca atunci cand tu ajungi la orgasm si nu iti doresti sa te lase singura. Ai grija de el asa cum o face si el la randu-i.

Ca un mic tips pentru tine: cu cat este penisul mai adanc in gura cu atat se inghite mai repede lichidul seminal, fara ca tu sa simti pe limba gustul prea mult. Stii cum dozezi cantitatea de sperma atunci cand ai de-a face cu un voinic? Strange cu putere de la baza penisul cateva secunde, elibereaza si preseaza puternic zona perineului. Astfel o parte din ejaculare se va produce in vezica si tu vei intalni mai putina sperma.

Pentru barbati sexul oral este o mare placere si satisfactie. Nu te mai arata dezgustata de acest tip de sex. Barbatii cauta femeile fara prea mari prejudecati, cu imaginatia bogata si indraznete. Si tie iti place sa ti se faca cunillingus, l-ai observat iritat de act in sine?

Linge, musca, strange, linge, alinta, suge. Cand ai un partener stabil, fanteziile nu au limite. Voi ce ziceti?

2 comentarii:

Anonim spunea...

fain subiect !
ok... exista o mica problema si anume ca trebuie facuta o diferenta intre sparma si lichidul seminal care de regula este dulce. asadar un mascul care este lucrat :p bine...inainte de a ejacula...va elimina tot mai mult lichid cu o viscozitate relativa dar cu un gust foarte dulce si totusi fara vreo...aroma.
o alta problema este tabuul indus de o educatie generala si mai ales sexuala precara; am fost invatati sa ne fie rusine de trupuri goale, de sex oral, de sex anal de ejaculare pe trup...etc...asadar marea majoritate (pleonasm...dar incerc sa intaresc :p) a femeilor considera scirbos ...si spun ca nu le place sexul oral (blowjob)desi nu au incercat niciodata ... si mai mult decit atit ... NICIUNA dintre ele nu refuza CATEGORIC un cunlingus.
atunci...care e mai perversa ?? cea care inghite...sau cea care clameaza scirba ???
apropos :D:D:D ... tu ??? inghiti ?
poate ... schimbam impresii :P...eu...DA :D:D:D;));));))

Anka`s Demons spunea...

Problema e de gust si eu am gusturi bune :)